آموزش طرز تهیه بیسکویت بدون گلوتن با شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 15 بیسکویت : 150 گرم کره بدون نمک, تکه تکه شده و نرم شده در دمای اتاق – 75 گرم(1/3 پیمانه )پودر شکر – 150 گرم(حدود 1 و 1/2 پیمانه)آرد بادام – 75 گرم(2/3 پیمانه) آرد برنج
برای شکلات : 100 گرم شکلات(ترجیحا 65% تا 70%)
طرز تهیه
فر رو در دمای 170 درجه بزارین، کره و پودر شکر رو با همزن خوب بزنین، آرد بادام و برنج رو روش الک کنین، با اسپاتولا و یا چنگال، بصورت فولد کردن، مواد رو زیر و رو کنین. بعد با دست ورز بدین تا اینکه نرم بشه. دوس داشتین میتونین تا 2 روز بزارین یخچال و 15-20 دقیقه قبل از استفاده ازش، از یخچال دربیارین یااینکه بدون گذاشتن به یخچال برین مرحله بعد. خمیر رو بین دو کاغذ فر بزارین و با کمی آرد برنج، با وردنه اونو به نازکی5 میلی متر باز کنین، بیسکویت هارو با اسپاتولای آغشته به کمی آرد بزارین توی سینی فر با کاغذ. باچنگال سوراخشون کنین، 20-25 دقیقه بپزین، تااینکه خیلی کم رنگی شن، این نوع بیسکویت معمولا هیچ نباید کناره هاشم قهوه ای بشه. تا 1 ماه درون ظرف بسته میشه در یخچال نگهداریش کرد.✏شکلاتم بصورت بن ماری ذوب کرده و بیسکویت هارو نصفه توش کنین و بزارین روی کاغذ سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه