آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه بُرش اوکراینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بُرش اوکراینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد چغندر (لبو) بزرگ یا 3 عدد متوسط
2 عدد سیب زمینی متوسط که به اندازه مکعب های کوچک خرد شده باشد.
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد پیاز خرد شده به قطعات ریز
2 عدد هویج رنده شده
نصف یک عدد کلم متوسط که به اندازه های نسبتا ریز خرد شده باشد.
1 قوطی کنسرو لوبیا قرمز (اگر کنسرو در اختیار نیست می توانید به همان اندازه از قبل لوبیای پخته شده خودتان را مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید که در ایران بیشتر کنسروهای لوبیا حاوی سس بوده و لوبیای بدون سس کمتر پیدا می شود. بنابراین بهتر است لوبیای پخته شده را خودتان تهیه کنید و کمی از آب آن را نیز مورد استفاده قرار دهید.)
2 برگ بو
10 فنجان آب
6 فنجان آب مرغ
5 قاشق غذاخوری سس کچاپ
4 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده

طرز تهیه

10 فنجان آب را در یک قابلمه نسبتا بزرگ ریخته و چغندر را پس از شستن به آن اضافه نمائید.
در قابلمه را گذاشته و به مدت یک ساعت چغندر را بپزید.
وقتی که توسط یک چاقوی کره خوری بتوانید که در چغندر برش ایجاد کنید. یعنی آماده بود.
در این حالت چغندر را از آب خارج ساخته و کنار بگذارید. آب را برای مصرف بعدی نگه دارید.
سیب زمینی خرد شده را به درون قابلمه به آب اضافه کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه ببرید.
در یک ماهی تابه 4 قاشق غذاخوری روغن ریخته
هویج رنده شده و پیاز خرد شده را درون آن بین 7 تا 10 دقیقه همراه با هم زدن مداوم سرخ تا به اندازه کافی نرم شود.
یک دقیقه قبل از پایان این عمل سس کچاپ را به آن بیفزایید.
در این هنگام کلم را به قابلمه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
چغندرهایی را که کنار گذاشته اید پوست گرفته و به قابلمه اضافه نمایید.
6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، فلفل، برگ بو و لوبیای قرمز (همراه با کمی از آب لوبیای پخته شده) را به قابلمه بیفزایید.
پیاز و هویج تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده به قابلمه بیفزایید.
عمل پختن را حدود 10 دقیقه دیگر ادامه داده تا چغندرها خوب نرم و پخته شوند.
در این هنگام لازم است که بُرش را مزه کنید و نمک و فلفل آن را به اندازه لازم بیفزایید.
برش شما آماده است.
معمولا رسم برای آن است که روی آن را با چند عدد برگ سبزیجات تازه و کمی خامه تزئین می کنند. اضافه کردن خامه نه تنها برای تزئین بوده بلکه طعم برش را نیز تا حدودی تحت تاثیر خود قرار داده و آن را لذیذتر می کند.
طرز تهیه بُرش اوکراینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی