آموزش طرز تهیه بيسكويت سال نو ميلادي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
350 گرم آرد
2 عدد زرده تخم مرغ
پودر قند 100 گرم
200 گرم روغن جامد (ترجیحا کره )
1 قاشق چایخوری وانیل شکری
1/4 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
کره نرم وپودر شکر را با هم مخلوط کرده و زرده تخم مرغ را اضافه کنید اصلا احتیاجی به ورز دادن ندارد فقط مخلوط کنید وانیل زده بکینگ پودر و آرد را الک کرده کم کم افزوده هم بزنید. خمیر را با نوک انگشتان جمع کرده در کیسه نایلون قرار داده ونیم ساعت در یخچال قرار دهید با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب بزنید در سینی فر چیده ودر فر 170 درجه که از قبل گرم شده بمدت 10 دقیقه بپزید
رویال ایسینگ
2 عدد سفیده تخم مرغ
150 گرم پودر قند
وانیل
3 قطره آب لیمو
سفیده ها رابا همزن بزنید بحدی که از ظرف نریزد وقاشق قاشق کم کم پودر قند را افزوده هم بزنید واگر مایل بودید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید
در ظرف های مختلف ریخته با رنگ های خوراکی رنگ کنید ودر کیسه های قیفی ریخته سرش را خیلی کوچک بریده اول دور بیسکویت ها خط بکشید وسپس وسطش را پر کرده ودر اتاق اجازه دهید خشک
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه