آموزش طرز تهیه بورک گوشت . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ………………………………. 1 کيلوگرم
نمک …………………………….. 1 قاشق مرباخوري
بيکينگ پودر …………………… 1 قاشق مرباخوري
آب ………………………………. به مقدار لازم
مخلوط کره و روغن مايع ……. به مقدار لازم
مواد لازم روي بورک:
گوشت چرخ کرده ي چرب ……. 500 گرم
پياز ريز خرد شده ……………… 2 عدد
رب انار ………………………….. 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي ………………. 1 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل ………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد، نمک و بيکينگ پودر را در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم و آب را کم کم به آرد اضافه کرده و ورز مي دهيم و اين کار را تا زماني ادامه مي دهيم که خمير نرم و لطيفي حاصل شود که سفت نباشد. بعد از اين که خمير را خوب ورز داديم آن را به تکه هايي به بزرگي پرتقال تقسيم کرده و اجازه مي دهيم که نيم ساعت استراحت کند سپس تکه هاي خمير را به مخلوط کره و روغن مايع آغشته کرده و آن ها با دست يا وردنه باز مي کنيم و مرتب به مخلوط کره و روغن مايع آغشته مي کنيم. تکه ها ي خمير را چهار تا مي کنيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم با فاصله کنار هم مي چينيم. در ظرف ديگري تمام مواد روي بورک را با هم مخلوط کرده و ورز مي دهيم و از اين مواد به ميزان دلخواه روي تکه هاي خمير درون سيني فر مي گذاريم. سيني فر را در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بورک پخته و طلايي شود.
شيرينانه ي 1: براي تهيه ي خمير اين بورک مي توايبم از مايه ي خمير هم استفاده کنيم در اين صورت بيکينگ پودر را حذف کرده و يک قاشق غذاخوري مايه ي خمير و يک قاشق مربا خوري شکر را در يک نصف ليوان آب يا شير ولرم مي ريزيم و 15 دقيقه اجازه مي دهيم تا مايه ي خمير عمل بيايد و سپس وسط آرد را گود کرده و مخلوط مايه ي خمير را به آن اضافه کرده و بقيه ي مراحل را مانند دستور ادامه مي دهيم.
شيرينانه ي 2: براي مواد روي بورک مي توانيم از ادويه هاي دلخواه مانند آويشن و پودرسير استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه