آموزش طرز تهیه بورک سیب زمینی به شکل شانه عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4ونیم لیوان آرد5 گرم خمیر مایه(یا نصف بسته خمیر مایه خیس)1 استکان شیر(حدود 1/2 پیمانه)1 تخم مرغنصف استکان روغن مایع(حدود 1/4 پیمانه)1 قاشق مرباخوری نمک1 قاشق غذاخوری شکرآب اونقدر که بخواد
–
برای داخل خمیرها:
1 سیب زمینی متوسط آبپز شده(رنده شده یا له شده)حدود 1 لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا)نمک و فلفل و ادویه جات دلخواهو هرچیز دیگه ای به دلخواه
طرز تهیه
برای روی بورک:
زرده تخم مرغ یا کره آب شده
مواد لازم برای داخل خمیر هارو مخلوط کنین و بزارین کنار.
روی آرد نمک و شکر رو بریزین، وسطشو گود کنین و خمیر مایه خیس یا خشک، شیر، تخم مرغ، روغن مایع و آب به مقدار لازم رو اضافه کنین و ورز بدین بعد بپوشونین و بزارین 1 ساعت استراحت کنه تا بیاد.بعد خمیر رو به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین و با لیوان ببرین(دایره دایره) و توش مواد رو بزارین و مثل شکل ببندین بزارین کنار هم توی قالب(از وسط شروع کنین به چیدن).بعد 15 دقیقه بزارین بمونه بعد روش زرده تخم مرغ یا کره آب شده بمالین و فر گرم شده 180 درجه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه