آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک سیب زمینی به شکل شانه عسل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک سیب زمینی به شکل شانه عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4ونیم لیوان آرد5 گرم خمیر مایه(یا نصف بسته خمیر مایه خیس)1 استکان شیر(حدود 1/2 پیمانه)1 تخم مرغنصف استکان روغن مایع(حدود 1/4 پیمانه)1 قاشق مرباخوری نمک1 قاشق غذاخوری شکرآب اونقدر که بخواد

برای داخل خمیرها:
1 سیب زمینی متوسط آبپز شده(رنده شده یا له شده)حدود 1 لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا)نمک و فلفل و ادویه جات دلخواهو هرچیز دیگه ای به دلخواه

طرز تهیه

برای روی بورک:
زرده تخم مرغ یا کره آب شده

مواد لازم برای داخل خمیر هارو مخلوط کنین و بزارین کنار.
روی آرد نمک و شکر رو بریزین، وسطشو گود کنین و خمیر مایه خیس یا خشک، شیر، تخم مرغ، روغن مایع و آب به مقدار لازم رو اضافه کنین و ورز بدین بعد بپوشونین و بزارین 1 ساعت استراحت کنه تا بیاد.بعد خمیر رو به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین و با لیوان ببرین(دایره دایره) و توش مواد رو بزارین و مثل شکل ببندین بزارین کنار هم توی قالب(از وسط شروع کنین به چیدن).بعد 15 دقیقه بزارین بمونه بعد روش زرده تخم مرغ یا کره آب شده بمالین و فر گرم شده 180 درجه بپزین
طرز تهیه بورک سیب زمینی به شکل شانه عسل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی