آموزش طرز تهیه بورک اسفناج در ماهیتابه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد یوفکا
نیم کیلو اسفناج
150 گرم پنیر سفید
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده(pulbiber ) , نمک
برای سس:
1 لیوان شیر(200 میلی)
نصف لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
تمام مواد سس را با هم مخلوط میکنیم
طرز تهیه
ابتدا اسفناج را شسته ریز ریز خرد میکنیم با دو دست فشار میدیم و آب اضافی را میگیریم با پنیر و ادویه ها مخلوط میکنیم.
تمام قسمتهای ماهیتابه بزرگی را با کره چرب میکنیم و یک عدد یوفکا را داخل ماهیتابه باز میکنیم از سس هم زده شده روی یوفکا داخل ماهیتابه میریزیم و خوب پخش میکنیم به یوفکای کناره ماهیتابه هم از سس میزینم ولی قسمتهایی از یوفکا که بیرون ماهیتابه مونده سس نمیزنیم.
نصف یک عدد یوفکا را برداشته و چند تکه برش میزینم و در سس میزنیم و روی یوفکای داخل ماهیتابه میذاریم و از مواد اسفناجی روی یوفکاها میریزیم و باز به این ترتیب یوفکا و باز از مواد اسفناجی میذاریم لایه آخر را با یوفکا تمام میکنیم و باز از سس روی یوفکا میزنیم و یوفکاهای بیرون مانده از ماهیتابه را که لایه اول گذاشته بودیم روی بقیه یوفکاها میاریم و از سس باقیمانده روی یوفکا میزنیم چند جای یوفکا تیکه های کوچک کره میذاریم و در حرارت کم آرام سرخ میکنیم . هنگام سرخ شدن گاهی به چپ و راست حرکت میدیم اگه مدام وسط بمونه وسط بورک میسوزه. کنترل میکنیم وقتی سرخ شد با کمک در ماهیتابه یا با بشقاب بزرگ برمیگردونیم و طرف دیگر را سرخ میکنیم ( 20 تا 25 دقیقه طول میکشد)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه