آموزش طرز تهیه بستنی سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
درباره تاریخچه بستنی سوخاری ابهاماتی وجود دارد. گفته شده که در سال ۱۸۹۴ شرکتی در فیلادلفیا برای اختراع جدیدش مورد تمجید قرار گرفته است. این اختراع را اینطور توصیف کردند: “بستنی که با لایه ای نازک از خمیر پای پوشیده شده و در کره داغ سرخ می شود اما بستنی با همان حالت منجمد قبلی باقی ماند.”
البته بعضی باور دارند سابقه بستنی سرخ شده به سالهای قبل از ۱۸۹۴ برمیگردد و بعضی معتقدند در دهه ۱۹۶۰ میلادی و رستورانهای ژاپنی برای اولینبار سرو شده است. به هرحال این دسر خاص و خوشمزه با هر تاریخچه ای که داشته این روزها محبوبیت زیادی در دنیا پیدا کرده است.
درست کردن بستنی سوخاری زمان زیادی نمیبرد، مواد اولیه پیچیدهای هم لازم ندارد.
مواد لازم:
بستنی پاکتی وانیلی یک لیتری
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
۳ فنجان کورن فلکس خرد شده
روغن ۲/۵ پیمانه
طرز تهیه
بستنیها را به شکل توپهایی به اندازه نصف فنجان آماده کرده و روی برگه روغنی در سینی گذاشته و حدود 1ساعت در فریزر قرار میدهیم.
در ظرفی کورن فلکس های کوبیده شده و دارچین را باهم مخلوط میکنیم. در ظرفی دیگر سفیدههای تخم مرغ را آنقدر هم میزنیم تا به صورت خامهای در بیاید.
بستنی ها را ابتدا در سفیده تخممرغ و سپس در مخلوط کورن فلکس و دارچین میغلتانیم تا تمام سطح آن را بپوشاند و آنها را دوباره در سینی قرار داده و به مدت ۳ ساعت در فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا سفت شوند.
مقداری روغن را در تابهای گود بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود (حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد)، بعد ۱ یا ۲ اسکوپ بستنی را همزمان در روغن بندازید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
روغن اضافه آنها را با استفاده از دستمال کاغذی گرفته و سریع سرو کنید.
درنهایت میتوانید بستنی سوخاری را بسته به سلیقه خودتان با میوههای مختلف، خامه، سس شکلات و غیره تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه