آموزش طرز تهیه برگر با پنیر چدار و سس چیمیچوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس
۱ پیمانه جعفری (شسته شده و خشک شده)
۵ حبه سیر (متوسط بدون پوست)
۲ قاشق غذاخوری برگ پونه
نیم پیمانه روغن زیتون
یکچهارم پیمانه سرکه قرمز
۱ قاشق چایخوری نمک
یکچهارم قاشق چایخوری فلفل دلمهای (ریز شده)
مواد لازم برای تهیه برگر
۶۸۰ گرم گوشت گردن یا شانه گوساله (چرخ شده)
نمک و فلفل سیاه تازه
۴ قطعه پنیر چدار کاله (خرید از دیجی کالا)
۸ برش نان تست برشته شده
سس چیمیچوری
طرز تهیه برگر با سس چیچیموری
تهیه سس چیمیچوری: تمام مواد لازم برای تهیه سس را در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا قطعههای ریز و یکنواختی در مایع سس ایجاد شود. به همین سادگی سس شما آماده است. میتوانید آن را بیدرنگ استفاده کنید ولی بهتر است حداقل برای دو روز داخل یخچال در ظرف دربسته بماند. سعی کنید دمای آن در موقع مصرف با دمای محیط یکسان باشد.
با پشت یک کفگیر هر یک از نانهای برگر را فشار دهید تا گودی ملایمی ایجاد شود. سپس برگر را روی نان قرار دهید و روی نانها مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله شدید قرار دهید تا زمانی که کمی دود کند. برگرها را داخل تابه قرار دهید و بپزید. این که سفت شوند یا آبدار بمانند، سلیقه خود شما است. بعد از این که برگرها پختند، آنها را به بشقاب انتقال دهید و ۵ دقیقه کنار بگذارید.
تابه را با دستمال کاغذی تمیز کنید و دوباره شعله را روشن کنید. حالا وقت آب کردن پنیر است. ۴ قطعه پنیر چدار نیمهنرم را به تابه منتقل کنید. سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی آنها را بلند کنید و برگردانید. به قدری بپزید که کل پنیر حالت آبشده و نرم پیدا کند. سپس آنها را روی برگرها منتقل کنید و نمک بزنید.
هر یک از برگرها را روی نانهای تست قرار دهید. طوری که پنیر بالا قرار بگیرد. روی آن سس چیمیچوری بریزید و نان دوم را روی پنیر قرار دهید. غذا آماده سرو است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه