آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بانت کیک شکلاتی با سس شکلاتی براق ایرلندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی با سس شکلاتی براق ایرلندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پیمانه آرد – 1 پیمانه شکر – 1/2 پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده – 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین – 1/4 قاشق چایخوری نمک – 1/4 پیمانه کره نرم شده – 2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ – 1 تخم مرغ بزرگ – 1/2 پیمانه شیر کم چرب 1% – 2 قاشق چایخوری خامه ایرلندی( پایین میگم طرز تهیه شو) – وانیل
برای سس شکلاتی براق : 1 قاشق غذاخوری خامه ایرلندی(پایین)- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو – 1 پیمانه پودر شکر

طرز تهیه

✏آرد، شکر، پودر کاکائو – جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین، کره، سفیده های تخم مرغ و تخم مرغ رو اضافه کنین. 1 دقیقه با همزن با سرعت کم بزنین، بعد 1 دقیقه دیگه با سرعت زیاد بزنین. شیر، خامه و وانیل رو اضافه کنین. 1 دقیقه بزنین، بعد کیک رو در 6 تا قالب باندت کوچک بریزین که با اسپری روغن زدین مه نچسبه. در فر گرم 180 درجه، 35 تا 40 دقیقه بپزین(خلال دندان تمیز دربیاد از توش)، بعد 10 دقیقه بزارین سرد شه بعد از قالب ها دربیارین. برای سس، همه مواد رو مخلوط کنین و روی کیکا بریزین. بزارین 2 ساعت حداقل بمونه در دمای اتاق، بعدش بزارین یخچال اگه خواستین.
✏برای تهیه خامه ایرلندی: 1 پیمانه خامه پرچرب – حدود 397 گرم شیرعسل – 1 قاشق چایخوری نسکافه – 1 قاشق غذاخوری سس شکلاتی – 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل – 1 قاشق چایخوری اسانس بادام – این رسیپ یچیز دیگه هم داره که حرامه نمیدونم اگه اون نباشه توی این خامه ی ایرلندی، چی میشه، فک کنم اون باعث میشه این خامه غلیظ نباشه(بجای اون شما 1 و 2/3 پیمانه شیر بزنین شاید خیلیم خوب بشه)… همه مواد رو 20 تا 30 ثانیه با سرعت زیاد بزنین بعد در ظرفی بریزین که هوا توش نره
طرز تهیه بانت کیک شکلاتی با سس شکلاتی براق ایرلندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی