آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بانت کیک با شکر قهوه‌ای بهمراه سس براق

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بانت کیک با شکر قهوه‌ای بهمراه سس براق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای 10-12 نفر
برای کیک:
2 و 1/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پیمانه کره نرم
2 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
1/4 پیمانه شکر
4 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
3/4 پیمانه شیر

برای سس براق(کارامل):
1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
2 قاشق غذاخوری شیر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 10 پیمانه ای رو چرب کنید، آرد، نمک و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و بزارین کنار.
با همزن برقی، با درجه متوسط، کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید رو اونقدر بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب بزنین، بعد وانیل رو اضافه کنین.بعد در 3 مرحله، مواد خشک و شیر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا فقط مخلوط شن، با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنین (یعنی 3 بار مواد خشک و 2 بار شیر رو اضافه میکنین).مایع کیک رو داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین و 1 ساعت بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توی کیک.
از فر دربیارین و قالب رو 15-20 دقیقه روی سیم بزارین بعد از قالب دربیارین.
برای سس براق، شکر قهوه‌ای، شیر و نمک رو داخل قابلمه سس کوچک با ته کلفت بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم به بالا بجوشونین و مدام هم بزنین، بعد 2 دقیقه بپزین، سپس وانیل رو اضافه کنین. بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد شه
طرز تهیه بانت کیک با شکر قهوه‌ای بهمراه سس براق

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی