آموزش طرز تهیه بامیه با عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
آرد 3 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آب 2.5 لیوان
شکر قهوه ای 45 گرم
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
روغن به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
نمک 1/4 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-آرد و بیگینک پودر را در کاسه ای الک کنید،آب را در قابلمه کوچکی به جوش آورید، سپس نمک و شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود
2-سپس از روی حرارت برداشته، و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود
3-سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی و درحال همزدن اضافه کنید، تا مخلوط براق و نرمی بدست آید
4-مواد بدست آمده را در قیف و ماسوره بامیه ریخته،و در روغن زیاد به شکل دلخواه با قیچی چرب شده،برش دهید،حدود ۵ تا ۷ دقیقه با شعله ملایم اجازه دهید تا بامیه پخته شود.
5-سپس بامیه های داغ را در ظرف سرو چیده و روی آنها عسل بریزید،به جای عسل از مخلوط پودر قند و هل هم میتوانید استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه