آموزش طرز تهیه باقلوا ي شکلاتي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………………. 2 عدد
روغن مايع …………………….. 1 فنجان
شير …………………………….. 1 فنجان
بيکينگ پودر …………………… 1 قاشق چاي خوري
وانيل …………………………… 1 قاشق چاي خوري
نمک …………………………….. نوک قاشق چاي خوري
کاکائو ………………………….. 3 قاشق غذاخوري
سرکه …………………………… 2 قاشق غذاخوري
آب ليموترش …………………… 3 يا 4 قطره
.
مواد لازم داخل باقلوا:
مغز فندق يا گردو …………….. 2 ليوان
شکلات چیپسی ……………….. يک و نيم ليوان
نشاسته ي ذرت ……………….. به مقدار لازم
کره ……………………………… 500 گرم
.
مواد لازم شربت باقلوا:
شکر …………………………… 6 ليوان
آب …………………………….. 6 ليوان
ليموي ترش …………………….. نصف يک ليموي ترش
طرز تهیه
تخم مرغ ها، روغن مايع، شير ، بيکينگ پودر، وانيل، نمک ، کاکائو ، سرکه و آب ليموترش را در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را به 35 قيمت مساوي تقسيم کرده و روي آن ها را به خوبي نشاسته ي ذرت مي پاشيم. تکه هاي خمير را در سيني چيده و با يک پارچه ي تميز نمناک روي آن ها را مي پوشانيم و اجازه مي دهيم 15 دقيقه استراحت کند. کره را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا ذوب شود. مغز گردو ( فندق )را با غذاساز به اندازه ي دلخواه خرد مي کنيم. مغزها را در ظرفي ريخته و به مدت 5 دقيقه روي شعله ي کم اجاق تفت مي دهيم. بعد از خنک شدن، مغز گردو(فندق) را با شکلات هاي پولکي در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم. 5 قسمت از خميرها را به وسيله ي وردنه به بزرگي يک نعلبکي باز مي کنيم و روي آن ها را به خوبي نشاسته ي ذرت مي پاشيم و 5 قسمت را روي هم گذاشته و به وسيله ي وردنه به صورت يک تکه به بزرگي سيني باقلوا باز مي کنيم. 5 تا 5 تا، با همه ي 35 تکه ي خمير، اين کار را انجام مي دهيم به صورتي که در آخر 7 خمير پهن و نازک باقلوا خواهيم داشت. خمير اول را کف سيني از قبل چرب شده ي باقلوا پهن مي کنيم روي آن را دو قاشق غذاخوري از کره ي ذوب شده ريخته و همه جاي خمير را با آن آغشته مي کنيم و به اندازه 2 قاشق غذا خوري از مخلوط مغز گردو(فندق) و شکلات روي آن مي ريزيم و اين کار را تا خمير چهارم تکرار مي کنيم. بعد از اين که خمير چهارم را روي لايه هاي قبلي قرار داديم، روي آن را کاملا با مخلوط مغز گردو(فندق) و شکلات مي پوشانيم. دوباره کار را با سه خمير ديگر ادامه مي دهيم به طوري که روي خمير هفتم(آخر) چيزي نمي ريزيم و با يک چاقوي خيلي تيز، به آرامي و با دقت باقلوا را برش مي دهيم و همه ي کره ي ذوب شده را کاملا روي همه ي قسمت هاي باقلوا مي ريزيم. سيني باقلوا را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم. وقتي تقريبا باقلوا به نيم هاي زمان پخت رسيد (شروع به طلايي شدن کرد) لاي در فر را باز مي گذاريم تا بقيه ي پخت(طلايي شدن کامل) به اين صورت انجام شود. وقتي باقلوا کاملا پخت و طلايي شد، فر را خاموش کرده و تا خنک شدن کامل باقلوا، سيني را از فر خارج نمي کنيم.
. براي شربت باقلوا، شکر و آب را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا به جوش آيد، سپس شعله ي اجاق را کم مي کنيم و اجازه مي دهيم تا 10 دقيقه بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و آب نصف ليموي ترش را در آن مي چکانيم. شربت داغ را کاملا روي همه ي قسمت هاي باقلواي سرد مي ريزيم و اجازه مي دهيم باقلوا يک روز به اين حالت بماند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه