آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوا شیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوا شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پیمانه شیر کم‌چرب
2 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری گلاب
1 پیمانه پودر پسته یا بادام
4 قاشق سوپ‌خوری پودر قند
1 قاشق چای‌خوری پودر هل
1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری گلاب
خمیر یوفکای باقلوا به مقدار لازم
150 گرم کره ذوب شده

طرز تهیه

ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

یک قابلمه در اندازه متوسط بردارید و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از کمی داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شیر به جوش آید.

داخل یک کاسه دیگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنید.

یک عدد خمیر یوفکا روی میز کارتان قرار دهید و به وسیله قلم آشپزی روی آن را با کره چرب کنید. یک ورق دیگر خمیر روی خمیر قرار دهید و روی آن را هم چرب کنید. پودر پسته را یک ضلع خمیر بریزید و و خمیر را رول کنید. رول باقلوا را به 4 قسمت تقسیم کنید. با یوفکاهای دیگر هم باقلوا درست کنید و همه باقلواها را داخل یک ظرف بچینید. روی آن‌ها را با کره به وسیله قلمو چرب کنید.

قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتی‌گراد حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید تا طلایی شود. روی باقلوا شهد خنک شده بریزید و نوش جان کنید.
طرز تهیه باقلوا شیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی