آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوا شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 استکان روغن زیتون(80 گرم)
1 قاشق مرباخوری سرکه
نصف قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 3.5 الی 4 لیوان آرد
برای لایه های خمیر زمان باز کردن:
1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای لایه های وسط:
160 گرم(2 پاکت)شکلات تلخ یا شکلات شیری آب شده به روش بنماری + 1 قاشق غذاخوری نوتلا
1 لیوان گردوی خرد شده
برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
4_3 قطره آب لیمو
برای روی باقلوا:
100 گرم کره آب شده
طرز تهیه:

مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 استکان روغن زیتون(80 گرم)
1 قاشق مرباخوری سرکه
نصف قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 3.5 الی 4 لیوان آرد
برای لایه های خمیر زمان باز کردن:
1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای لایه های وسط:
160 گرم(2 پاکت)شکلات تلخ یا شکلات شیری آب شده به روش بنماری + 1 قاشق غذاخوری نوتلا
1 لیوان گردوی خرد شده
برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
4_3 قطره آب لیمو
برای روی باقلوا:
100 گرم کره آب شده

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید چون باید خنک باشد.آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و 15 دقیقه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر تخم مرغ ، شیر ، روغن زیتون ، نمک ، سرکه ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را به صورت کنترل شده و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید.حتی اگر وقت دارید میتوانید یک شب در یخچال استراحت بدید من همینکار را کردم. سپس خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر تکه خمیر را 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید کلا 30 عدد چانه کوچک میشود.داخل کاسه دیگری نشاسته و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.ابتدا 10 چانه را با کمک مخلوط نشاسته و پودر کاکائو اندازه بشقاب کیک خوری باز کنید و ده چانه باز شده را روی هم بذارید و لای هر خمیر مخلوط نشاسته فراوان بپاشید.بعد از اینکه خمیر ها تمام شد.یکی ازخمیرهای ده تایی که روی هم هستند را با هم و یکجا باز کنید و داخل قالب چرب شده بذارید، اضافه های خمیر را ببرید(اندازه قالب سایز بزرگ پیرکس)روی خمیر مخلوط شکلات آب شده و نوتلا بریزید و گردوی فراوان بپاشید. دومین و سومین خمیر ده تایی هم به همان شکل باز کنید و داخل قالب بذارید و لای هر کدام شکلات و گردو بریزید.سپس برش زده و روی خمیر باقلوا کره آب شده بریزید و در فر 180درجه به مدت 40_35 دقیقه بپزید.بعد از پخت روی باقلوای گرم شربت سرد بریزید.وقتی شربت را جذب کرد سرو کنید(
طرز تهیه باقلوا شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی