آموزش طرز تهیه باقلوا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 استکان روغن زیتون(80 گرم)
1 قاشق مرباخوری سرکه
نصف قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 3.5 الی 4 لیوان آرد
برای لایه های خمیر زمان باز کردن:
1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای لایه های وسط:
160 گرم(2 پاکت)شکلات تلخ یا شکلات شیری آب شده به روش بنماری + 1 قاشق غذاخوری نوتلا
1 لیوان گردوی خرد شده
برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
4_3 قطره آب لیمو
برای روی باقلوا:
100 گرم کره آب شده
طرز تهیه:
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 استکان روغن زیتون(80 گرم)
1 قاشق مرباخوری سرکه
نصف قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 3.5 الی 4 لیوان آرد
برای لایه های خمیر زمان باز کردن:
1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای لایه های وسط:
160 گرم(2 پاکت)شکلات تلخ یا شکلات شیری آب شده به روش بنماری + 1 قاشق غذاخوری نوتلا
1 لیوان گردوی خرد شده
برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
4_3 قطره آب لیمو
برای روی باقلوا:
100 گرم کره آب شده
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید چون باید خنک باشد.آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و 15 دقیقه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر تخم مرغ ، شیر ، روغن زیتون ، نمک ، سرکه ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را به صورت کنترل شده و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید.حتی اگر وقت دارید میتوانید یک شب در یخچال استراحت بدید من همینکار را کردم. سپس خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر تکه خمیر را 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید کلا 30 عدد چانه کوچک میشود.داخل کاسه دیگری نشاسته و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.ابتدا 10 چانه را با کمک مخلوط نشاسته و پودر کاکائو اندازه بشقاب کیک خوری باز کنید و ده چانه باز شده را روی هم بذارید و لای هر خمیر مخلوط نشاسته فراوان بپاشید.بعد از اینکه خمیر ها تمام شد.یکی ازخمیرهای ده تایی که روی هم هستند را با هم و یکجا باز کنید و داخل قالب چرب شده بذارید، اضافه های خمیر را ببرید(اندازه قالب سایز بزرگ پیرکس)روی خمیر مخلوط شکلات آب شده و نوتلا بریزید و گردوی فراوان بپاشید. دومین و سومین خمیر ده تایی هم به همان شکل باز کنید و داخل قالب بذارید و لای هر کدام شکلات و گردو بریزید.سپس برش زده و روی خمیر باقلوا کره آب شده بریزید و در فر 180درجه به مدت 40_35 دقیقه بپزید.بعد از پخت روی باقلوای گرم شربت سرد بریزید.وقتی شربت را جذب کرد سرو کنید(
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه