آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه باقلوای تل کادایف پسته ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوای تل کادایف پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

400 گرم کادایف یا رشته ختایی نرم
250 گرم کره آب شده
150 گرم پسته خرد شده خام

برای شربت:
2ونیم پیمانه شکر
3ونیم پیمانه آب
2-3 قطره آب لیمو

طرز تهیه

شربت رو 10 دقیقه بجوشونین، یعنی بعد ازینکه جوشید،10 دقیقه. بعد بزارین ولرم شه.
کادایف هارو کوتاه کنین و با دستتون مخلوط کنین، تا هوا داخلشو بره و حجمشون بیشتر شه.کره رو اضافه کنید و با دست به کادایف ها بخورونین.قالب رو چرب کنین خوب و خواستین یه کوچولو شیره انگور بمالین و نصف کادایف هارو داخل قالب بریزین و خوب فشار بدین.روش پسته بریزین و بقیه کادایف هارم روش بریزین و دوباره خوب فشار بدین.حتما باید خوب فشار بدین وگرنه نرم میشه و ترد نمیشه.خودش نوشته که چون عجله داشته، نتونسته خوب فشار بده و مثل عکس شده.بعد 1 ساعت بزارین یخچال و سپس در فر گرم شده 200 درجه بپزین، وقتی سرخ شد،برگردونین تا اونیکی طرفشم سرخ شه.
شربت ولرم رو روی دسر ولرم بریزین.
میتونین گردویی و همچنین پنیری هم درست کنین.
طرز تهیه باقلوای تل کادایف پسته ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی