آموزش طرز تهیه باقلوای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر: 1 تخم مرغ – 4 قاشق غذاخوری ماست – 1 فنجان قهوه روغن مایع – 5 گرم بکینگ پودر – یک پانچ نمک – 1 قاشق مرباخوری سرکه – آرد تا اینکه به دست نچسبه
برای باز کردن: نشاسته و 1 قاشق غذاخوری آرد
برای توش: گردو کمی خرد شده – کمی دارچین(اختیاری) – هل(اختیاری)
برای شربت: 3 لیوان شکر – 3 لیوان آب – چند قطره آب لیمو – مقداری گلاب(اختیاری)
روغن برای بین لایه ها: 1 استکان روغن مایع
روغن برا ریختن روش: 150 گرم کره
طرز تهیه
✏شربت رو درست کنین، خمیر رو ورز بدین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه، 25 تا توپ کوچکتر از گردو تقسیم کنین، به اندازه بشقاب باز کنین با نشاسته،نصف خمیرهارو بچینین بعد گردوهارو و کمی دارچین رو بزارین روش، بعد بقیه خمیرهارو بزارین روش(بین لایه ها روغن بمالین) و بعد برش بدین و بعد 150 گرم کره رو ذوب کنین، کفهای روشو با قاشق بردارین و روی باقلوا بطور یکنواخت بریزین و در فر گرم 170 درجه بپزین تا سرخ شه، بعد از فر دربیارین و همین که اولین داغیش رفت، روش شربت ولرم رو بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه