آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه باسلوق لبو گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باسلوق لبو گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸ دقیقه
زمان پخت ۳۸ دقیقه

مواد لازم برای 5نفر

نشاسته 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
لبو پخته و پوره شده 2/3 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 2 قاشق سوپ خوری
جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری
گلوکز مایع 2 قاشق سوپ خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب حل میکنیم و حدود ۵ دقیقه میگذاریم و بعداز صافی رد میکنیم و کنار میگذاریم .

2-یک چهارم پیمانه آب و شکر و جوهر لیمو رو توی ظرف نچسب میریزیم وروی حرارت میگذاریم وقتی به جوش زدن افتاد حدود ۳ دقیقه میگذاریم تا جوش بخورد.

3-بعد نشاسته حل شده با آب را اضافه میکنیم و با قاشق که بهتر است چوبی باشد سریع هم میزنیم تا شربت و نشاسته حل و غلیظ شود و ۵ دقیقه روی حرارت هم میزنیم در این زمان مواد سفت تر و هم زدن کمی سخت تر است .

4-لبوی پوره شده را اضافه میکنیم و باز حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا مواد خوب حل شود و یک دست شود ،به پودر ژلاتین ۴ قاشق سوپ خوری آب اضافه میکنیم و به مواد باسلوق اضافه میکنیم وحدود ۵دقیقه دیگر هم میزنیم ،

5-بعد گلوکز مایع را اضافه میکنیم و بعد از حدود یک دقیقه هم زدن گلاب وپودر هل را اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا بوی خامیه نشاسته هم گرفته شود،بعد حرارت را خاموش وظرف را در دمای محیط میگذاریم تا مواد سرد شود.

6-توی سینی پودر نارگیل رو ریخته و از مواد باسلوق اندازه ی یک گردو برمیداریم و روی پودر نارگیل میگذاریم وباکمک پودر نارگیل در کف دست گرد میکنیم و روی اون گردو میگذاریم و میچینیم تو ظرف ،این باسلوق هرچه بیشتر در یخچال بمونه بیشتر خودشو میگیره و سفت تر میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .

7-میتونید مقدار شکر رو بیشتر کنید چون این میزان از دستور اندازه و دل رو نمیزنه و بستگی به ذائقه تون داره ،هرچه رنگ لبو خوشرنگ تر باشه باسلوقتون هم همان قدر رنگی میشه و شما باسلوقی درست کردید که رنگش هم طبیعی هستش و اصلا طعم لبو غالب نیست و احساس نمیشه .

سایر نکات

بهتره که برای پختن لبو از سه تا لبو اندازه ی تخم مرغ کوچک بردارید و با یک پیمانه آب بگذارید بپزد و بعد از پخت کمی آبدار است و بعد از پختن ابش کم و تقریبا یک چهارم پیمانه خواهد شد و بهتر است با همان آب در غذاساز یا هر وسیله ی دیگر پوره شود و بعد از پوره شدن میتوانید مقدار ۲/۳پیمانه را برای باسلوق استفاده کنید
طرز تهیه باسلوق لبو گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی