آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
آب انار: ۱ پیمانه

طرز تهیه

1. آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.

2. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم‌کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

3. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.

4. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.

5. کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله‌ای درآورید، وقتی باسلق لوله‌ای شد روی آن دانه‌های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.

6. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود. بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

7. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش‌های عرضی بزنید.
طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی