آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 1 عدد
گردو آسیاب شده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری
رب انار (یا رب آلوچه یا آب انار) به مقدار لازم
نعنا خشک یا سبزی چوچاق به مقدار لازم
گلپر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بادمجان هارا پوست کنده درسته در ماهی تابه سرخ ميکنيم با شعله کم تا سرخ شود
2-بعد از بادمجان ها گوجه ها را هم درسته سرخ ميکنيم وقتی هردو سرخ شدند بگذارید سرد شوند
3-پیاز را رنده کنید و رب انار و گردو و چوچاق و رب و گلپر ونمک و فلفل را مخلوط کنید
4-حالا شکم گوجه بادمجان را با چاقو به آرامی پاره کنید و هر مقدار دوست دارید از مواد گردو بریزید
5-دوباره گوجه بادمجان پرشده را به آرامی در ماهی تابه بچینید کمی روغن بریزید و با شعله کم بگذارید جا بیفتد
6-اگردوستدارید غذای شما آبکی باشد به اندازه به آن آب اضافه کنید فقط زیاد نریزد که بی مزه شود
7-بعد از ۴۵دقیقه آماده است
سایر نکات
ریختن چوچاق و گلپر اختیاری است میتوانید اصلا نزنید
این غذا به همراه کته و ماهی شور یا ماهی دودی خورده میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه