آموزش طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد بادمجان متوسط
3_2 ساقه جعفری
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان آرد سوخاری
1 لیوان آرد
3/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده (و یا طبق ذائقه خودتان میتوانید هر پنیر دیگری استفاده کنید)
روغن مایع برای سرخ کرد
نمک
طرز تهیه
بادمجان ها را طوری که خیلی بزرگ نشوند مکعبی خرد کنید و حداقل 20 دقیقه داخل آب نمک سرد نگه دارید.
آرد سوخاری ، آرد و 3 عدد تخم مرغ هم زده شده را در ظرف های جدا بریزید. پنیر را به آرد سوخاری و نمک را به آرد اضافه کنید . دقت کنید مقدار نمکی که به آرد اضافه میکنید نسبت به نوع پنیری که استفاده میکنید بریزید. بادمجان ها را آبکش کنید و خوب فشار بدید و بعد از اینکه خشک شد ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلتانید . سپس داخل روغن زیتون داغ با حرارت کمی بیشتر از متوسط پشت و رو سرخ کنید. بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید سپس داخل ظرف سرو بذارید. با ماست سیر دار و سالاد سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه