آموزش طرز تهیه بادام هندی بو داده فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادام هندی 1 لیوان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سبز وقرمز 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید کمی گرم شود .
2-روغن مایع را اضافه کنید ترجیحا اگه میتونید از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید.
3-بادام را داخل ماهیتابه بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا بادام ها طلایی شود .
4-بادام ها را داخل کاسه ای بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد مخلوط پودر زیره ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. دقت کنید که بادام ها در زمان مخلوط شدن با ادویه ها گرم باشند .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه