آموزش طرز تهیه بادام سوخته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
بادام خام 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
کره 15 گرم
آب 1/3 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شکر را با آب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
2-حالا بادام ها را به این محلول اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بخار شود و شکرها به بادام ها چسبیده، آب نباتی شوند.
3-در این جا حرارت را خاموش کرده، بادام های شکری را در الک ریخته و تکان دهید تا شکرهای اضافی شان گرفته شود، بعد بادام ها را در سینی بریزید تا خنک شوند.
4-در قابلمه ای دیگر باقیمانده شکر را با کره روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر به صورت کارامل درآید.
5-وقتی مخلوط کشدار و کاراملی رنگ شد، بادام های شیرین را به شکر کاراملی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6-زمان نگه داشتن روی حرارت به سلیقه شما بستگی دارد، هر چه مدت زمان بیشتر باشد شکر حالت سوخته تری پیدا میکند.
7-وقتی رنگ بادام سوخته ها به شکل دلخواه درآمد آنها را از حرارت بردارید و بلافاصله روی سینی ای که از قبل چرب کرده اید بریزید و با کمک یک قاشق بادام ها را از یکدیگر جدا کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه