آموزش طرز تهیه باباغنوج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2عدد بادمجان درشت
6 عدد فلفل سبز
6 عدد فلفل قرمز (کاپیا)
4 عدد گوجهفرنگی درشت
6_5 ساقه جعفری
آب نصف لیمو ترش
2 قاشق غذاخوری سرکه
2 حبه سیر
نمک، فلفل سیاه
طرز تهیه
روغن زیتون به مقدار فراوان
مواد لازم را شسته و روی بادمجان ها را با چاقو خط بیندازید فلفل ها فقط یک چاقو بخورند کافی است گوجهفرنگی ها را از قسمت بالا با چاقو بعلاوه بیندازید که راحت تر پوستش کنده شود و همه را در سینی فر چیده کباب کنید گوجهفرنگی ها را جداگانه کباب کنید و یا دقت کنید برش بعلاوه بالا باشد تا آبش نریزد اگر آبش بریزد کاملا کبابی نخواهد شد
کبابی ها پوست کنده وخرد کنید من نگینی خرد کردم تا با چنگال راحت میل شود اگر مایل بودید ریز تر خرد کنید بعد سیر وجعفری را ریز خرد کرده وبه همراه ادویه جات به مواد اضافه کرده وروغن زیتون فراوان اضافه میکنید
اگر یک یا دو روز بماند تمام مواد وبوها با هم مخلوط شده ولذیذ تر میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه