آموزش طرز تهیه انار دانه مسما(خورش گیلانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
مرغ متوسط 1 عدد
انار ترش 2 پیمانه
پیاز ریز خردشده 2 عدد
بادمجان 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
رب انار 1 قاشق مربا خوری
آب انار ترش 1/2 پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوجه فرنگی تعدادی
طرز تهیه
1-از همه مرغها را در تابهای نسبتا گود با روغن تفت دهید تا رنگ مرغها عوض شود. بعد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و بگذارید تا مرغها کمی طلایی شوند. در تابهای جداگانه پیازها را با روغن داغ سرخ کنید.
2-رب گوجهفرنگی، رب انار و دانههای انار را هم افزوده و با هم تفت دهید. بهتر است در این مرحله به رب کمی دارچین هم بیفزایید. این مواد را به مرغ اضافه کنید. بعد به اندازه تقریبا دو لیوان آب جوش و آب انار را به خورش اضافه کنید. حالا حرارت را کم کرده و بگذارید غذا جا افتاده و به روغن بیفتد.
3-بادمجان ها و گوجهها را در تابهای دیگر سرخ کنید و کمی از آب خورش بهشان اضافه کنید تا مزهدار شوند. وقتی خورش آماده و جاافتاده شد، مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و بادمجانها و گوجهها را در کنار آن بچینید. این غذا را با پلوی دم کشیده و معطر سرو کنید.
سایر نکات
میزان ترشی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. پس میتوانید مقدار آب و رب انار را به دلخواهتان کم و زیاد کنید.
حتی میتوانید به جای انار و رب ترش از نوع ملس یا شیرین آن استفاده کنید.
این خورش باید کم آب و جاافتاده باشد.
میتوانید دانه انار را در فریزر نگه دارید تا در دیگر فصلها هم آن را در دسترس داشته باشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه