آموزش طرز تهیه اسپیرال برگر مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 1 عدد
دنبه گوسفند 100 گرم
پیاز (رنده شده و آب گرفته) 4-3 عدد
تخم مرغ 3-2 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
آرد نخودچی 1 قاشق چای خوری
جوز هندی ،پودر سیر،فلفل سیاه،تخم گشنیز،زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سینه مرغ و دنبه و سیر چرخ شده و پیاز رنده وآب گرفته شده را مخلوط میکنیم و سس مایونز و ادویه ها آرد نخودچی را مخلوط کرده حسابی ورز میدهیم تمام مواد بجز تخم مرغ را مخلوط میکنیم و حدود دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم .
2-بعد دو تا سه ساعت استراحت کردن مواد ،تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط میکنیم اگر مواد کمی سفت بود یک عدد تخم مرغ دیگر اضافه میکنیم تا کمی شل بشود.
3-مواد آماده شده را داخل قیف یک بار مصرف ریخته و سر قیف را برش میزنیم و داخل ماهیتابه که روغن کمی داغ شده و حرارت را کم میکنیم ،بصورت حلزونی کنار هم میریزیم ،و با شعله ملایم سرخ میکنیم وقتی یکطرف سرخ شده طرف دیگر را سرخ میکنیم .
سایر نکات
میشه از قسمتهای دیگه مرغ مثل ران مرغ استفاده کرد.
استفاده کردن از دنبه باعث ترک و ترد شدن کباب و خوشمزه شدنش میشه ،کسانی که با دنبه مشکل دارند میتونند استفاده نکنند.
حتما اگر موقع مخلوط کردن دیدید که کمی سفت هست تخم مرغ اضافه کنید تا راحتر از قیف خارج بشه.
موقعی که مواد را از قیف خارج میکنید سعی کنید علاوه بر سرعت عمل دایرها را نزدیک هم یا چسبیده به هم بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه