آشپزي و شيريني پزي نوشیدنی

طرز تهیه اسپرسو کان پانا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه اسپرسو کان پانا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اسپرسو کان پانا که معنی لغوی آن به ایتالیایی اسپرسو با خامه است یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه بر پایه اسپرسو می‌باشد که از یک یا دو شات اسپرسو و خامه زده شده تهیه می‌شود. ای ننوشیدنی ممکن است در مکان‌ها و کشورهای مختلف نامهای دیگری داشته باشد مثلا در ایالات متحده به این نوشیدنی کافه وین ( café Vienne ) و در زبان و کشور فرانسه به آن کافه وینا ( café Viennois ) گفته می‌شود.

در شمال قاره اروپا نوشیدنی شبیه به اسپرسو کان پانا وجود دارد با این تفاوت که از شیر زده در آن استفاده می‌شود و به آن وینر ملانژ ( Wiener Melange ) گفته می‌شود. در شهر ویانا به اسپرسو کان پانا نامی دیگر داده شده و این نوشیدنی را با نام فرانسیس کانر ( Franziskaner ) می‌شناند اما با این حال اگر در این شهر وینر ملانژ سفارش دهید شما یک اسپرسو کان پانا دریافت خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه اسپرسو کان پانا

2 قاشق غذاخوری خامه زده شده .

یک یا دو شات اسپرسو تازه.

طرز تهیه

ابتدا اسپرسو خود را از دانه‌های تازه رست شده و درجه رست مدیوم تهیه نمایید.

سپس خامه را تا جایی که کاملا پفی شود بزنید.

در آخر خامه را بر روی فنجان حاوی اسپرسو قرار دهید و از این نوشیدنی لذت ببرید.
دستور تهیه اسپرسو کان پانا

نکته‌ای در مورد خامه

شما می‌توانید خامه را با دست یا هم زن بزنید تا کاملا پفی و نرم شود. شما می‌توانید آن را با وانیل ، شکر و یا سیروپ افرا شیرین کرده و عطر و رایحه‌ای خوشمزه در آن ایجاد نمایید. این نسخه بیشتر در فرانسه تهیه می‌شود . برای تهیه یک اسپرسو کان پانای سنتی میتوانید از خامه غلیظ استفاده نمایید .
طرز تهیه اسپرسو کان پانا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی