آموزش طرز تهیه اسلایس کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کنجد بو داده 1 لیوان
شیره خرما 4 قاشق غذا خوری
عسل 2 قاشق غذا خوری
مغز آجیل به مقدار لازم
خلال پسته و خلال بادام(برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا شیره خرما و عسل را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم شیره خرما کم کم کف میکند کمی هم میزنیم مایع ما باید رقیق بشه ۵دقیقه زمان براش کافیه .بیشتر از این احتمال بوی سوخت داره .
قابلمه را از روی شعله بر میداریم حالا کنجد را اضافه میکنیم و با یک قاشق چوبی هم میزنیم تا حسابی شهد و کنجد ها با هم مخلوط شود اگه دوست دارید میتونید از هر مغزی داخل موادتون استفاده کنید
حالا داخل یه سینی کاغذ روغنی پهن کنیدو روشو کمی کره بمالید موادتونو روی سینی پهن کنید و قشنگ صاف و میزان و به هر قطری که دوست دارید
روی کنجداتون میتونین خلال پسته و خلال بادام ،تخمه ،مغز گردو بریزید و کمی با دست فشار دهید (به ارامی ) حالا به همان صورت داغ داغ با یک چاقوی چرب و تیز کنجدارو برش میزنیم و در همان حالت دوساعتی در یخچال میگذاریم
بعد از دوساعت اسلایس کنجدی ما امادست و با یک حرکت قاشق زیر مواد به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
سایر نکات
روش بو دادن کنجد :مقداری کنجد را در یک ماهیتابه میریزیم اندازه ای که سطح ماهیتابه بپوشاند
روی شعله ملایم 3تا 4 دقیقه هم میزنیم تا کمی رنگ کنجد تغییر کند.
مهم ترین کار ما به غلظت رسوندن شهدمون هست
ممکنه شیر خرما ها با هم فرق داشته باشه
و زمانش کمی تغییر کنه
به همین منظور وقتی شهد روی گازه تمام حواستون باشه که مبادا زیاد بمونه و بوی سوخت بگیره
میزان شهد و کنجد نسبی هست یعنی خودتون وقتی کنجدو کم کم به شهد اضافه کنین متوجه میشین چه اندازه کنجد نیاز داره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه