آموزش طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از قاطیپلوهای خوشمزه، استانبولی است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. کافی است مواد لازم را فراهم کنید. بعد از یک ساعت غذا حاضر و آماده است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه استانبولی با سبزیجات معطر
یکونیم پیمانه برنج
۳ پیمانه آب
۴ قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق چایخوری پاپریکا یا 1 قاشق پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
۱ عدد سیب زمینی استانبولی (ریز خرد شده)
یکونیم پیمانه گوجه فرنگی سفت (ریز خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر
آب، نمک، پاپریکا یا فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی به جوش آورید. حرارت را کاملا ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بخار نشود.
در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و سیب زمینی خرد شده را در روغن تفت دهید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه با آنغوزه و روغن زیتون تفت دهید.
در ادامه آب جوش را اضافه کنید. دوباره حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.
قابلمه برنج را از روی حرارت بردارید. در قابلمه را بردارید. حالا گوجه فرنگیای که ریز خرد کردهاید را همراه جعفری به برنج اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید. استانبولی آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
میتوانید به جای ریحان تازه از پودر ریحان استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه