آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ازمه ترشی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ازمه ترشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 کیلو گوجه فرنگی
250 گرم فلفل تند(به دلخواه میتوانید کم یا زیاد کنید)
1 بوته سیر
نصف بسته نعناع (حدود 15 ساقه)
نصف بسته جعفری (حدود 15 ساقه)
3 قاشق غذاخوری نمک درشت (سنگ نمک ، یا نمک معمولی را با کنترل بریزید)
نصف استکان سرکه
1 قاشق مرباخوری جوهر لیمو(می تونید حذف کنید ، بدون جوهر لیمو هم درست میکنن)
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

گوجه فرنگی(با پوست) ، سیر ، جعفری و نعناع را در غذاساز خرد کنید. فلفل ها را ریز خرد کنید. و همه این مواد را داخل قابلمه یا ظرف بزرگی بریزید و سرکه ، نمک ، جوهر لیمو ، و روغن را اضافه کنید و هم بزنید. با در باز 3_2 روز در بیرون (در محیط خانه)نگه دارید و گاهی هم بزنید. چون گوجه فرنگی خاصیت اسیدی دارد وقتی بیرون میماند آب گوجه فرنگی تبخیر میشود و مقدارش کم میشود.(هدف تخمیر کردن است . تخمیر کردن به نگهداری مواد برای مدت طولانی بدون اینکه خاصیت مواد از بین برود کمک میکند همچنین طعمش لذیذتر میشود) بعد از چند روز هم بزنید و داخل شیشه ها بریزید و با در تازه ببندید و در یخچال بذارید و هر زمان که دوست دارید استفاده کنید. با این دستور 3 شیشه ترشی در میاد. نوش جان
طرز تهیه ازمه ترشی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی