اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است .
مواد اولیه :برای 10 نفر
قارچ…………………………………………10عدد |
پیازچه……………………………………….2عدد |
پنیر پارمزان………………………………….1فنجان (رنده شده) |
زرده تخم مرغ………………………………..1عدد |
سیر…………………………………………3حبه |
روغن……………………………………….به میزان لازم |
نمك…………………………………………به میزان لازم |
فلفل………………………………………..به میزان لازم |
پودر سیر…………………………………..1قاشق مرباخوری |
پودر موسیر…………………………………1قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
ابتدا قارچ را شسته و كاملا خشك كنید و ساقه آن را جدا كرده و دخل آن را با چاقو یا ابزار خارج كنید.مواد اضافی قارچ را خرد كنید.
سیر را رنده زده و پیازچه را ساطوری كنید.تابه را روی حرارت قرار داده و مواد را با مقداری روغن سرخ كنید تا آب اضافی آنها از بین یرود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ ، نصف پنیر پارمزان ، نمک و فلفل را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمائید.
سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را کف آن بچینید ، درون هر کلاه قارچ مقداری از مخلوط آماده شده بریزید ، نصف باقی مانده پنیر پارمزان را روی قارچ ها بریزید سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید ، پس از آماده شدن درون ظرف قرار داده و سرو کنید.
نكات:
1)این اردور ساده ترین اردور قارچ است اما میتوانید مواد دلخواه خود نظیر مرغ، ژامبون، نخودفرنگی، گوجه فرنگی و … را به آن اضافه كنید.
2)بهتر است قارچ را قبل از قرار دادن در فر با كره چرب كنید.
3)به جای پنیر پارمزان از پنیر موزارلا یا پیتزا هم میتوان استفاده كرد.
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
باسلام. متشکر از مطالب مفیدتون استفاده کردم????