آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ارده خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ارده خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۲۲ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

کنجد تازه 1 پیمانه
روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-توصيه شف: براي بار اول فقط از يک ليوان كنجد استفاده كنيدكنجد رو توي تابه بريزيد و بذاريد روي حرارت و مرتب هم بزنيد كنجد كم كم شروع ميكنه به روغن پس دادن.

2-وقتي ديديد دارن به هم ميچسبن يعني به اندازه كافي روغنش بيرون اومده. ديگه كافيه از روي حرارت برداريد وگرنه ميسوزه و بعد ارده تون ته مزه سوختگي پيدا ميكنه.اين قسمتش خيلي حساسه. يعني هر چقدر روش تاكيد كنم بازم كمه خيلي دقت كنيد.

3-اگر كنجد رو به اندازه كافي تفت نديد و به خوبي روغنش بيرون نياد بعد تو درست كردن ارده دچار مشكل ميشيد.جدي ميگم. فوت كوزه گريش همينجاست.ولي يه وقت نسوزونيدشها. مرز بين خوب روغن پس دادن و سوختگيش به اندازه يك تار موه! جدي بگيريد.

4-حالا ميريزيمش توي آسياب آسيابتون بهتره كوچيك باشه.اگر آسيابتون از نوع اصطكاكي باشه يعني از اين مدلها كه واشر لاستيكي دارن سرعت عملتون خيلي بالا ميره در حدي كه سه چهار دقيقه اي آماده است. ولي با بلندر هم ميشه. فقط زمان بيشتري ميبره.

5دليل اون تست شدن اوليه كنجدها و حرارت ايجاد شده هنگام آسياب كردن؛ ارده ما فقط و فقط با كنجد آماده ميشه منتها اگر شما هر كاري كرديد بازم موفق نشديد كه ارده توليد كنيد چاره اي نداريد جز اينكه كمي روغن كنجد (يا روغنهاي گياهي ديگه) بهش اضافه كرده و مجددا هم بزنيد تا روان شه. توصيه ميكنم نكات رو رعايت كنيد كه بدون هيچ روغني ارده رو تهيه كنيد چون طعمش بهتر ميشه.

سایر نکات

نکته :یک قاشق روغن کنجدرو بنابر ذائقتون میتونید افزایش یاکاهش بدین ویاحتی حذف کنید
طرز تهیه ارده خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی