آموزش طرز تهیه ادویه هندی گرام ماسالا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
چوب دارچین که به چند تکه خرد شده 10 سانتی متر
هل سبز 4 عدد
هل سیاه یا قهوه ای 3 عدد
پودر میخک 4 قاشق چای خوری
جوز هندی پودر شده 4 قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه 4 قاشق چای خوری
رازیانه 4 قاشق چای خوری
برگ بو 3 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و قهوه ای رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم.
2-ماهیتابه رو روی حرات ملایم می گذاریم و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته می کنیم. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و پودر جوز هندی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر می کنیم. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه می ریزیم. این ادویه رو می تونیم به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری و استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه