آموزش طرز تهیه ادویه مراکشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
زنجبیل 2 قاشق چای خوری
هل 2 قاشق چای خوری
جوز هندی 2 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
تخم رازیانه 1/2 قاشق چای خوری
تخم میخک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه دانه درشت 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ادویه ها را در یک کاسه ریخته و آسیاب میکنیم.
2-سپس آنها را در شیشه در بسته و خشک ریخته و نگهداری میکنیم.
سایر نکات
یک ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است
این ادویه را میتوانید آماده کنید و در یک شیشه در بسته و تیره برای مدت 1 ماه نگه داری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه