آموزش طرز تهیه آش رشته به روش خودم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نخود و لوبیای از قبل خیسانده شده و پخته شده از هر کدام نصف پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
عدس یک چهارم پیمانه
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری و مقداری هم برای تزئین
برنج آشی کمتر از نصف پیمانه
رشته آش مقداری
آب گوشت یا عصاره مرغ
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز داغ درست میکنیم و یک عدد سیر راهم داخلش خرد میکنیم ویک قاشق نعناع خشک شده هم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد مقداری آب به آن اضافه میکنیم و سبزی خرد شده و شسته شده را هم اضافه میکنیم، نخود و لوبیا و عدس راهم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه راهم اضافه میکنیم وآب گوشت یا عصاره مرغ را هم اضافه میکنیم( من بعضی وقتا یک عدد گوجه فرنگی هم داخل آش رنده میکنم تا رنگش بهتر شود ولی ایندفعه اضافه نکردم)اجازه میدیم یک الی یک و نیم ساعت بپزد و جا بیفتد در یه ربع آخر پخت به آن برنج و مقداری رشته آش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا آش جا بیفتد و در آخر که گاز رو خاموش کردیم دو الی سه قاشق ماست چکیده داخلش میریزیم و تزئین میکنیم.
میتونید برنج رو حذف کنید و فقط رشته تو آش بریزید .
به جای ماست چکیده میتونید از کشک استفاده کنید من چون کشک دوست ندارم از ماست استفاده کردم،مقدارش هم بستگی به خودتون داره.
دوستان من برای تزئین آش ماست چکیده رو توی قیف میریزیم و نوکشو سوراخ میکنم و طرحمو روی آش میکشم و با نعنا داغ و پیاز داغ و ماست چکیده زعفرانی طرحمو پر میکنم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه