آموزش طرز تهیه آب نبات براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خامه شکلاتی به مقدار لازم
چوب آبنبات 20 عدد
شکلات فندقی 1/4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چای خوری
آرد کامل 2/3 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1عدد
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/3 پیمانه
شیر 2 قاشق غذا خوری
شکلات تلخ خرد شده 85 گرم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالبهای مافین را با روغن چرب کنیدو کف آنها پودر کاکائو بپاشید و کنار بگذارید.
2-در یک قابلمه کوچک، شکلات، کره و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شوند.
3-سپس از روی حرارت بردارید و شکر سفید، شکر قهوهای، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و نمک را بیفزایید.
4-مایه به دست آمده را درون قالبهای مافین بریزید. نصف قاشق چایخوری شکلات فندقی خرد شده روی آنها بریزید و دوباره بقیه قالب را با مایه شکلاتی پر کنید.
5-آنها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کنید.
6-چوبهای آبنبات را درون آنها فرو کنید. خامه شکلاتی روی آنها بریزید و کنار بگذارید تا سفت شوند.
7-برای خامه شکلاتی هم میتوانید در یک قابلمه ۱/۳ پیمانه کره، ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، دو قاشق غذاخوری شوربای ذرت، دو پیمانه پودر قند و دو قاشق غذاخوری شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
8-آنها را چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
سایر نکات
این دسرهای زیبا همان کیکهای براونی هستند که با خامه شکلاتی پوشیده شدهاند و میتوانید همچون یک آبنبات نرم آنها را نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه