آموزش طرز تهیه آبگوشت بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
وبسایت سرآشپز پاپیون: اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان :
نمک به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
نخود 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گوشت 0.5 کیلوگرم
بادمجان 3 عدد
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میكنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم كرده و در روغن تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.
2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمك و فلفل را به مواد اضافه كرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .
3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری كه روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.
4. صبر میكنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل كه زد شعله را ملایم كرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.
5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمك زده و چند دقیقه صبر میكنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میكنیم.
6. وقتی حدود یك ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ كرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میكنیم.
سایر نکات آبگوشت بادمجان
1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.
2. نخود را از شب قبل خیس كنید و اب آن را 3 مرتبه عوض كنید.
3. اگر دنبه برای سرخ كردن مواد شما كافی نبود حتما از كمی روغن استفاده كنید.
4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه كنید.
5. اضافه كردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه