آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه ژله شكلاتي 3 رنگ ، دسري خوشمزه و مجلسي

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك نوع دسر بسيار خوشمزه و زيبا را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار شيك بوده و در عين حال تقريبا ساده است و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان است. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

 در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك نوع دسر بسيار خوشمزه و زيبا را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار شيك بوده و در عين حال تقريبا ساده است و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان است. با ما همراه شويد…

ژله شكلاتي 3 رنگ
ژله شكلاتي 3 رنگ

در ادامه مواد لازم و طرز تهيه هر لايه را به صورت جداگانه شرح ميدهيم:

مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

آب جوش………………………………… 1و 2/1 لیوان
آب سرد ………………………………….2/1 لیوان
پودر ژلاتین ………………………………..12 گرم معادل 1و2/1 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات آماده…………………. 2 بسته
شکر ………………………………………4 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه و تلخ ………………………50 گرم

طرز تهیه:


آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود

حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:


شیر…………………………..1و2/1 لیوان
شکر …………………………5 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات……………1 بسته
آب سرد …………………….2/1 لیوان
پودر ژلاتین………………….. 12 گرم معادل 1و 2/1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.
حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر
ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .
حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم
اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

مواد لازم برای قسمت سفید:


شیر …………………………..2 لیوان
شکر ………………………….8 قاشق سوپخوری
وانیل …………………………4/1 قاشق چایخوری
خامه………………………… 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین …………………….18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوری
آب سرد ………………………2/1 لیوان

طرز تهیه:


پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .
سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود
حالا میگذاریم کمی خنک شود .
ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد
حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

مرحله آخر: 


قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده ميكنيم و همين كار را مرحله به مرحله ادامه ميدهيم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در يخچال قرار ميدهيم تا كاملا ببندد.
نكته: در صورت تمايل ميتوانيد لايه ها را با ارتفاع بيشتري در نظر بگيريد و هر رنگ را در يك طبقه استفاده كنيد و يا با ارتفاع كمتر و لايه هاي بيشتر تهيه كنيد…
نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

پيشنهاد ما:

مشاهده طرز تهيه انواع دسرهاي مجلسي

یک دیدگاه

  • سلام.ممنون از دستور ژله ها.
    ببخشید هات چاکلت رو گفتید ۱ بسته. منظور بسته چند گرمیه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی