در ادامه طرز تهيه انواع كيك ، امروز طرز تهيه چيز كيك نيويوركي بسيار خوشمزه را به شما آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …
مواد لازم :
- شکلات مارس دویست گرم ( يا شكلات سفيد)
- بیسکوئیت کاکائویی دویست گرم
- کره آب شده یک فنجان
- شکر قهوه ای دو ق غذاخوری
- کره اضافه بیست گرم
- خامه فرم گرفته سیصد گرم
- شکلات شیری پنجاه گرم
- پودر ژلاتین سه ق غذاخوری
- آب شصت گرم
- پنیر خامه ای نیم کیلو
- پودر شکر پنجاه گرم
طرز تهیه:
پنیر خامه ای رو از یخچال بیرون بیارید ( مهم)
بیسکوئیتها رو پودر کنید تا کاملا” نرم بشه .
توجه: دقت کنید اگر بیسکوئیتها کاملا” پودر نشه بعد که کیکتون آماده شد موقع برش زدن همش خرد و خاکشیر میشه !
کره آب شده رو بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
حالا موادتون رو کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر پرس کنید و یکم لبه هاشو از اطراف قالب بالا بیارید
بهتره اين كار رو با وردنه انجام بدين اگه وردنه در دسترس نبود با ته قاشق می تونید اینکار رو انجام بدید.
محکم فشار بدید تا بچسبه و منسجم بشه ، بعد قالب رو به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تو یخچال تا مواد سفت بشه.
حالا ميريم سراغ تهيه سس باتر اسکاچ :
شکر قهوه ای و اون ۲۰ گرم کره اضافی و ۲ قاشق سوپخوری از خامه رو تو یه ظرف کوچیک بریزید و بذارید رو حرارت کم ، اصلا” لازم نیست بجوشه فقط در حدی که شکر حل بشه .
من از یه بسته خامه صبحانه استفاده کردم که ۲ ق سوپخوری رو برای این سس و ۲ قاشق دیگه رو برای سس شکلات استفاده کردم.
بریم سراغ سس شکلات:
شکلات و ۲ قاشق سوپخوری دیگه از خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا شکلات کاملا” آب بشه و مواد با هم مخلوط بشه .
مرحله بعد:
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و به صورت بن ماری حرارت بدید (روی بخار آب قرار بدید) تا ژلاتین کاملا” حل بشه و مایع شفاف بشه. ۵ دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه.
خامه رو در ظرف جداگانه بزنید تا فرم بگیره
پنیر خامه ای و پودر شکر رو با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه تو این مرحله ژلاتین رو به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید
نكته: حواستون باشه پنیر هم دما با محیط باشه ( خنک نباشه ) چون ژلاتین میبنده و ذرات لاستیکی مانندی میاد زیر دندون !!!
شکلات مارس رو خرد کنید با چاقو و همراه با خامه به پنیر خامه ای اضافه کنید
حالا قالب کمربندی رو از یخچال درآرید.
نیمی از مواد پنیری رو روی بیسکوئیتها بریزید و نیمی از سس باتر اسکاچ و سس شکلات رو روی اونا بریزید و با نوک چاقو یا یه جسم نوک تیزمثل خلال دندون آروم بهم بزنید تا مرمری بشه.
یه باردیگه با باقی مواد اینکار رو تکرار کنید.
و روی کیکتون رو خوشگل کنید میتونید با چند تا تکه شکلات تزئینش کنید روی کیک رو با فویل یا سلیفون بپوشونید و ۳ ساعت تو یخچال بذارید.
اینجا باید این نکته رو یادآوری کنم که اگر از خامه قنادی استفاده نمی کنید شکر رو به میزان ۱۱۰ گرم یا ۲/۱ پیمانه بیشتر کنید
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه