در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه يك دسر عالي و مقوي را به شما آموزش مي دهيم: پاناكوتاي خرما. این دسر با قند طبیعی می تواند جایگزین مناسبی برای دسرهای پرشکر باشد...
مواد لازم ( براي دو قالب)
خرما بدون پوست وهسته ۱۰ عدد
خامه صبحانه ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل كنيد .
پوست و هسته خرما را جدا كرده و با بقيه شير كاملا ميكس كنيد.
بعد پودر کاکائو و ژلاتين حل شده را به آن اضافه کنید.
مايه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
و در قالب ريخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهيد تا ببندد.
نوش جان …
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده طرز تهيه انواع پاناكوتا اينجا كليك كنيد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه