مواد اولیه :برای 4 نفر
| جعفری یک قاشق سوپ خوری (ریز شده) |
| پنیر پیتزا نصف پیمانه (رنده شده) |
| ماست نصف پیمانه |
| بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف |
| گوجه فرنگی نصف پیمانه (خرد شده) |
| قارچ نصف پیمانه (خرد شده) |
| ذرت نصف پیمانه (آب پز شده) |
| روغن مایع یک چهارم پیمانه |
| تخم مرغ 2 عدد |
| آرد یک و نیم پیمانه |
| سوسیس میزان دلخواه (خرد شده) |
| فلقل دلمه ای نصف پیمانه (خرد شده) |
| گشنیز یک قاشق سوپ خوری (ریز شده) |
| کالباس میزان دلخواه (خرد شده) |
| مایع ماکارونی میزان دلخواه (سرد شده) |
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با روغن مایع همزده .بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده حدود دو دقیقه که ماند و پف کرد به تخم مرغها اضافه کرده و با همزن میزنیم سپس آرد را در دو مرحله اضافه کرده و همزده سپس از موادی که در مواد لازم ذکر کردیم بنا به ذائقه خودتان هر کدام را که دوست دارید اضافه کرده و همزده نباید مواد خیلی سفت شود .
سپس دو سوم قالب مورد نظر را از مواد پر کرده و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته ( حدودا ۳۰ دقیقه ) تا روی مواد طلائی شود .
نکته: اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید.
می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.
نکات مهم:
1)بهتر است در 5دقیقه انتهایی پخت مقداری پنیر پیتزا و آویشن روی کیک ها اضافه کنید.
2)در صورت تمایل خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل پیراشکي قالب بزنید.
3)بهتر است از همه موادی که در تهیه پیتزا ی معمولی استفاده میکنید در این کیک هم استفاده کنید.
4)برای خوشمزه تر شدن این کیک از کره به جای روغن و از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید.
5)میتوانید مقداری زعفران هم داخل خمیر کیک استفاده کنید.







اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه