این شیرینی سبک، ترد و کرانچی را بصورت کاسههای برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو بستنی مورد استفاده قرار دهید…
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. فراموش نکنید آرد را باید چند بار الک کنید تا کیفیت شیرینی شما بهتر شود. این شیرینی فرانسوی را درست کنید و با انواع بستنی آن را به عنوان دسر یا عصرانه نوش جان کنید.
مواد لازم:
شکر دانه ریز |
⅓ پیمانه (75 گرم) |
آرد |
⅓ پیمانه (50 گرم) |
کره |
50 گرم |
بادام آسیابشده |
⅔ پیمانه (50 گرم) |
سفیده تخم مرغ |
2 عدد |
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم نمایید.
پشت 2 عدد قالب استوانهای کوچک را با مقدار کمی روغن چرب نمایید.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره را روی حرارت کم آب کنید و بگذارید همدمای اتاق شود.
سفیدههای تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده، سپس آرد و کره ذوب شده و هم دمای اتاق را اضافه کنید و آنها را با یک قاشق چوبی هم بزنید.
بادامهای پرک شده را با خمیر مخلوط نمایید.
خمیر را روی یک سطح کار صیقلی پهن کرده و با قالب دایرهای به قطر 12 سانتیمتر برش میزنیم.
برشهای ذایرهای شکل را رویی سینی فر که کمی چرب شده یا باکاغذ روغنی پوشاندهاید چیده و در فر مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن درآیند بپزید.
سپس با استفاده از یک کاردک با سرعت ورقههای شیرینی داغ را از روی سینی فر بردارید و پشت قالب استوانهای فشار دهید و به شیرینی فرم ظرف بدهید.
سپس به مدت 30 ثانیه صبر کنید تا خمیر پشت قالب خنک و ترد و کرانچی شوند.
نوجه داشته باشید که باید به تعداد دایرههایی که قالب زده و روی سینی فر قرار دادهاید، قالب استوانهای داشته باشید که بلافاصله آنها را تا داغ هستند فرم دهید، در غیر اینصورت ورقههای نازک شیرینی بصورت صاف و بدون فرم سرد و خشک میشوند.
میتوانید درون این برگهای کرانچی شیرینی بستنی وانیلی یا هر نوع بستنیای که دوست دارید بریزید و سرو کنید.
گردآوري: گروه هفت گنج
منبع: پارسه گرد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه