آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه مرغ ذغالي مخصوص در خانه ، بسيار لذيذ و خوشمزه

اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید ...
تقویم فارسی اندروید

اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید …

مرغ ذغالي مخصوص در خانه
مرغ ذغالي مخصوص در خانه

مواد لازم براي 2 نفر:

  • مرغ : 4 تكه
  • سس مايونز : يك قاشق غذاخوري
  • آب : 2 ليوان
  • نمك ، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
  • روغن : به ميزان لازم
  • زعفران : نصف استكان
  • پياز : 2 عدد بزرگ
  • زغال: 2 عدد

طرز تهيه: 

ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

نكته:

مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

جهت مشاهده طرز تهيه انواع غذا با مرغ اينجا كليك كنيد

نوش جان…

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

29 دیدگاه

  • سلام من درست کردم خیلی خوش مزه بود من واقعا از این غذا راضی هستم ولی من از ذغال قلیون استفاده کردم اون جوری خیلی خوشمزه و عالی بود
    خدافظ

  • من درست کردم خیلی خوشمزه وعالی عزیزم از زغال قلیون استفاده بکنید و. وقتی زغال خوب گرفت بگذارید داخل نعلبکی وبعد قرار بدهید روی مرغ ها وبعد دو قطره روغن مایع بریزید روی زغال وبعد سریع سر ظرفتون را ببندید وبگذارید خوب دود کنه ویک ربع بماند وبعد نوش جان کنید این کار را باید یک ربع قبل از اینکه زیر مرغ را خاموش کنید باید انجام بدهید

  • سلام من یه بار درست کردم تا زغالو میزارم تو قابلمه درشو میبندم کلا خنثی میشه طعم هم نمیگیره.نمیدونم چیکار کنم

    • ذغال باید کامل داغ و سرخ شه
      ذغال کبابی هم بهتره
      میشه به جای آب مواد مرغ یه استکان اب جوش بریزی رو ذغال صرفا فقط دود کنه
      برای طعم دار شدن مرغ ادویه کاری با پیاز سرخ شه خیلی خوشمزه میشه

    • کاملا یرخ بشه و یه قاشق روغن بریز روش سریع درش رو بزار عالیهههههه

  • از چه زغالی استفاده میکنید؟زغال کباب یا زغال قلیون هم میشه؟چون من هر چی زغال کباب رو گاز گذاشتم نگرفت

  • سلام منظور از روغن مرغ ک گفته شده روی زغال بریزیم تا دود کنه،کدوم روغنه؟روغنی ک مرغ باهاش سرخ شده،یا ی چیز دیگه؟ممنون میشم جواب بدین

    • چربی مرغ منظورشه
      چون وقتی روی ذغال میریزی مرغا بوی دود خالی نمیگیرن ، بود دودمرغومیگیرن انگار ک مرغای رو تو کوره ذغال انداختی

  • مرغ دودی معرکس مخصوصا وقتی به سسش قارچ و پیازاز قبل سرخ شدرو اضافه میکنی و یک قاشق رب واسه خوشرنگ تر شدنش

  • دودی که از زغال به علت سوختن چربی بلند میشه سرطانزاست. معمولا محصولات دودی خوشمزه هستن ولی از نظر سلامتی جای سوال دارن.

    • اگر نسوزه ، مشکلی برای سلامتی شما بوجود نمی آورند.

  • سلام من فردا مهمون دارم این غذا خوشمزه میشه که براشون درست کنم؟ ؟

  • این غذا واقعا فوق العاده بود
    همسرم بسیار استقبال کرد
    پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید????

    • منم سس رو اضافه کردم بریده و زشت شد حالا چکار کنم

    • اول سس رو خوب هم بزنید بعد کم کم اب رو بهش اضافه کنید دیگه اصلا بریده بریده نمیشه

  • من سس رو که با اب و زعفران مخلوط کردم و ریختم رو مرغ خیلی بد شکل و بریده بریده شد حالا چیکارش کنم؟ حرارت باعث میشه حل بشه؟؟

    • سلام غزال خانم .نخیر نیازی به رب نداره .ولی هرکی خورده عاشق وطرفدارش شده .مخصوصاً همسر من که اولین بار خوردش .

    • کاملا سرخ بشه و یه قاشق روغن بریز روش سریع درش رو بزار عالیهههههه عاشقشم

29 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی