این مرباي پاييزي هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا یکی دو قاشق از آن بسیار خوشمزه و دلچسب است.در ضمن برای درست کردن دسرهای فصل نیز می توانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
طرز تهيه:
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.
توجه : بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.
باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربای شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید
نكات مهم :
بهتر است حداقل بعد از 3 روز که در یخچال گذاشتید آن را مصرف کنید.
سعی کنید مربا زیاد نجوشد تا زرشکها رنگشان تیره نشود.
همچنین برای اینکه ببینید آیا مربا قوام آمده دو قاشق از مربا را داخل ظرف کوچکی بریزید و بگذارید تا سرد شود، اگر مربا به قاشق چسبید یعنی قوام آمده و آماده است.
نكات مهم در تهيه انواع مربا را اينجا بخوانيد
خواص و مضرات زرشك را در اينجا بخوانيد
جهت مشاهده طرز تهيه انواع مربا اينجا كليك كنيد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه