ذرت مكزيكي با كالباس، زيتون و پنير پيتزا
ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است. می توان با کمی حوصله این خوراکی خوشمزه را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی :
کنسرو ذرت : یک عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
آویشن : دو قاشق چایخوری
پنیرپیتزا : ۱۰۰ گرم
کالباس : ۱۰۰ گرم
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زيتون هسته گرفته: در صورت تمايل مقداري
طرز تهیه ذرت مكزيكي :
ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.
حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
اگر دوست داريد زيتون هم به مواد اضافه كنيد، در اين مرحله زيتونهاي هسته گرفته را به صورت حلقه اي برش داده و به مواد اضافه كنيد.
در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.
ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.
بهتر است اين غذاي خوشمزه به صورت ولرم ميل شود…
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه