کرم کارامل یکی از دسرهای معروف فرانسوی است که در ایران جايگاه خاصي پيدا كرده است. با ما در 7گنج همراه شويد تا طرز تهيه كرم كارامل مخصوص را به شما آموزش دهيم…
مواد لازم:(براي ۶-۸ نفر)
- ۶ زردهی تخم مرغ
- ۱ لیتر شیر
- ۲ پیمانه شکر
- اندکی وانیل
طرز تهیه کرم کارامل:
یک پیمانه از شکر را در تابه روی آتش ملایم بگذارید تا ذوب شود و به رنگ قهوهای درآید
سپس با احتیاط نیم پیمانه آب روی شکر بریزید و بگذارید بجوشد تا کاراملی قهوهای به رنگ غلیظ قهوهای به دست آید.
بردارید و بگذارید خنک شود.
نكته: کارامل خنک باید به سفتی عسل باشد.
زردهی تخم مرغ را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و چند لحظه با چنگال بزنید تا شکر در زرده حل شود.
سپس وانیل را در شیر حل کنید، روی مایهی زرده و شکر بریزید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید.
نكته: اگر شیر پاستوریزه نباشد، بهتر است آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود، سپس به کار ببرید
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید.
کارامل را در قاب فلزی یا بلور نسوز سرد بریزید تا کارامل کف و دیوارهی آن را بپوشاند.
مایهی کرم را آهسته در قالب بریزید و ۱ ساعت در فر بگذارید.
بردارید و بگذارید خنک شود.
سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.
هنگام بردن سر سفره، ته قالب کرم کارامل را لحظه ای در آب داغ بگذارید تا کرم به آسانی از قالب جدا شود.
سپس یک بشقاب روی قالب بگذارید و قالب را برگردانید.
نکات تهیه کرم کارامل:
- کرم کارامل را داغ یا سرد می توان سر سفره برد. اگر سرد می برید بهتر است که یک روز قبل آن را در یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد.
- اندازهی شکر این دسر را می توان کمتر گرفت.
- به جای ۶ زردهی تخم مرغ می توان ۳ تخم مرغ کامل به کار برد (اگرچه کرم کارامل با زردهی تخم مرغ لطیف تر از آب در میاید).
- از آنجا که این دسری است مغذی بهتر است که آن را با غذاهای سبک همراه کنیم. در رستوران ها این کرم را معمولا در پیاله های یک نفره درست می کنند و روی بشقاب های کوچک بر می گردانند.
به همين سادگي…
نوش جان
پیشنهادات ما:
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه