در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك خوراك بسيار خوشمزه و در عين حال سريع را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين خوراك خوشمزه گزينه مناسبي براي زماني است كه وقت چنداني براي آشپزي نداريد ...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك خوراك بسيار خوشمزه و در عين حال سريع را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين خوراك خوشمزه گزينه مناسبي براي زماني است كه وقت چنداني براي آشپزي نداريد …
مواد اولیه : برای 4 نفر
گوجه فرنگی…………………………………..2عدد |
شكر قهوه ای…………………………………1قاشق سوپخوری |
آرد ذرت………………………………………..نصف فنجان |
آرد سفید……………………………………..نصف فنجان |
دوغ……………………………………………1چهارم فنجان (بدون گاز،افزودنی و كره) |
مرغ……………………………………………4قطعه (سینه) |
اسفناج………………………………………..200گرم |
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو یا فر یا روی تابه قرار دهید.
حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک تابه دو و نیم فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس آرد ذرت را با 3چهارم فنجان آبجوش مخلوط كرده و اضافه كنید و حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن دوغ را اضافه کنید
سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس مقداری روغن در تابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در ۴ دقیقه سرخ کنید.
اسفناجها را جدا با نمك بپزید و در بشقاب سروتان به همراه مرغ و گوجه فرنگی قرار دهید.
نكات مهم:
1)مخلوط آرد ذرت و آب در ایتالیا پولنتا نامیده میشود كه در غذاهای زیادی كاربرد دارد.
2)اگر شكر قهوه ای ندارید از شكر سفید استفاده كنید.
3)میتوانید برای تزیین از مقداری سس مایونز،خامه،ماست و…استفاده كنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه