آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي + نكات مهم

در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي بسيار ترد و خوشمزه را گردآوري كرده ايم. با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي بسيار ترد و خوشمزه را گردآوري كرده ايم. با ما همراه شويد …

طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي
طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

این مقدار مواد برای دو عدد پیتزای بزرگ مناسب هست.

  • آرد سفید 350 گرم
  • روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • مخمر فوری دو قاشق مرباخوری
  • آب یا شیر گرم یک تا یک و نیم پیمانه
  • نمک یک قاشق چای خوری
طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي
طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي

طرز تهیه خمیر پیتزا:

چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم هست که رعایت بشه مخمر هست و میزان آبی که مصرف میکنین و همچنین رعایت اندازه هایی که داده شده. مخمر رو باید 15 دقیقه در آب گرم با در بسته بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و عمل نکرد یعنی مخمرتون خرابه و قابل استفاده نیست.

آرد و نمک و شکر رو باهم الک میکنیم و روغن رو به مخلوط اضافه میکنیم. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه میکنیم و آبی یا شیری رو که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم. البته گرماش باید به قدری باشه که دستتون رو نسوزونه. حدود 50 تا 60 درجه باشه کافیه. در این مرحله که آب یا شیر رو کم کم اضافه میکنین، باید با یک دست مخلو رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست. آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه. برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین. بعد خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد. خمیر رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تاد ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.

طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي
طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي

نکته مهم برای ترد شدن خمیر پیتزا:

اگر میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن.

شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

وقتی هم که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه. فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه.

طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي
طرز تهيه خمير پيتزاي خانگي

گردآوري و تنظيم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

منبع: دو نفره

2 دیدگاه

2 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی