برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود ناامید شوید. پس در ادامه با من همراه باشید تا یکی از آسان ترین و سریع ترین راه های تهیه خامه ترش خانگی را با هم مرور کنیم. کیفیت این خامه ترش با خامه ترش آماده تفاوتی ندارد و با خیال راحت میتوانید کیک دلخواهتان را با آن تهیه کنید.
مواد اولیه :
شیر1/4 فنجان |
سرکه3/4 قاشق چای خوری (سرکه سفید مقطر) |
خامه235 گرم (پر چرب) |
طرز تهیه:
شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید 24 ساعت در دمای اتاق بماند. البته نباید در جای گرم باشد که خامه فاسد نشود.
قبل از استفاده خامه را سرد کنید.
نکته:
* از این مقدار مواد اولیه 1 فنجان خامه ترش بدست می آید.
* به جای مخلوط شیر و سرکه میتوانید از 1/4 فنجان دوغ استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه