در این پست از هفت گنج ، طرز تهیه تارت موز و كره بادام زميني را آموزش می دهیم. این دسر بسیار شيك و خوشمزه بوده و گزینه مناسبی برای پذيرايي از مهمانهايتان است. با ما همراه شوید …
در این پست از هفت گنج ، طرز تهیه تارت موز و كره بادام زميني را آموزش می دهیم. این دسر بسیار شيك و خوشمزه بوده و گزینه مناسبی برای پذيرايي از مهمانهايتان است. با ما همراه شوید …
مواد لازم
بیسکویت ساده ………………………… 300 گرم
کره ……………………………………….. 100 گرم
خامه صبحانه ……………………………. 150 گرم
پودر قند ………………………………….. 140 گرم
پنیر خامه ای …………………………….. 400 گرم
کره بادام زمینی …………………………. 250 گرم
پودر وانیل …………………………………1 قاشق چايخوري
بادام زمینی ……………………………….به میزان لازم ( برای تزئین )
موز …………………………………………. 3 عدد
طرز تهیه:
مرحله اول
ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید (بیسکویت ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید )
کره را آب کنید سپس به بیسکویت های خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود.
قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود.
مرحله دوم
حالا مواد تارت را آماده کنید.
در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید.
در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید.
اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
سس كارامل را تهيه كنيد و در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.
طرز تهيه سس كارامل را در اينجا بخوانيد
مرحله آخر
هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته ، سرو کنید.
نوش جان …
مشاهده طرز تهیه انواع دسر مجلسی
منبع : آشپزی مثبت
من درستش کردم ولی حالت دسر شد چون روش نبست و سفت نشد.ولی خوشمزه و فوق العاده سنگین بود