آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا مطالب اختصاصي

طرز تهيه انواع ژله مجلسي : ژله هندوانه اي 3 بعدي + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ژله 3 بعدي هندوانه اي را براي علاقمندان به سفره آرايي گردآوري كرده ايم. با ما همراه شويد و اين ژله بسيار زيبا و منحصر به فرد را براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه كنيد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ژله 3 بعدي هندوانه اي را براي علاقمندان به سفره آرايي گردآوري كرده ايم. با ما همراه شويد و اين ژله بسيار زيبا و منحصر به فرد را براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه كنيد…

ژله هندوانه اي 3 بعدي
ژله هندوانه اي 3 بعدي

نكته مهم: برای ژله هندوانه از 3 ظرف که داخل هم برن استفاده میکنیم ، چون ژله ما سه لایه و سه رنگ میشه در نهایت. پس 3 تا کاسه در 3 سایز مختلف نیاز داریم که هر چی سایز کاسه ها به هم نزدیک باشه لایه ها ظریف تراز کار در میان و ژله مون قشنگ تر میشه .

مواد لازم براي تهيه ژله هندوانه اي:

ژله قرمز

ژله سبز

ژله سفید

شکلات چیپسی برای تخمه هندوانه

 

مواد لازم برای ژله سفید:

شیر                               ۱لیوان

شکر                               ۲قاشق غذاخوری

خامه                               یک هشتم پیمانه

وانیل                               مقداری

پودر ژلاتین                          یک قاشق سوپخوری

طرز تهيه:

۱. همونطور كه قبلا گفتيم چون ژله مون ۳ لایه ست پس به ۳کاسه در ۳سایز مختلف نیاز داریم.حالا تقریبا یک سانت از کف کاسه بزرگ رو ژله سبز میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یکمقدار خودشو بگیره.

مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي

۲. وقتي ژله نيم بند شد ، بعد کاسه سایز متوسط رو پر از یخ يا آب سرد میکنیم و میذاریم وسط کاسه بزرگ و باز ژله سبز رنگ میریزیم تا جایی که به لبه کاسه متوسط برسه و دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده. دقت كنيد كه ژله نبايد خيلي سفت بشه …يعني همين كه بست ولي نرم بود مرحله بعد رو انجام بدين وگرنه در آخر كار طبقات ژله تون از هم جدا ميشن…

تذكر: مواظب باشید که ژله سبز داخل کاسه دوم نره و کاسه دوم دقیقا” وسط قرار بگیره. وگرنه ژله تون مثل من كج از آب در مياد…

 

مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي

 

 

در اين فاصله ژله سفيد يا شيري مون رو تهيه ميكنيم و ميگذاريم تا سرد بشه. وگرنه ژله سبز رو ذوب ميكنه.

_________________________________________

طرز تهیه ژله سفید يا شيري :

شیر و شکر رو با هم مخلوط و میذاریم روی حرارت تا بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم تا ولرم بشه حالا وانیل+خامه+ژلاتین شفاف شده رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.

نكته: ميتونيد از  ژله آلوئه ورا و بستنی هم براي تهيه ژله سفيد استفاده كنيد. بستگي به خودتون داره…. در اين صورت ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید .

________________________________________

بعد از اينكه ژله سبزمون كامل بست ، میاریم بیرون یخ داخل کاسه روخالی میکنیم و یکمقدار  آب گرم میریزیم وکاسه وسط رو میکشیم بیرون تا بتونيم ژله سفيد رنگمون رو بريزيم.

حالا باز حدودیکسانت ژله سفید میریزیم و میزاریم ببنده.بعد از اینکه خودشو گرفت میاریم بیرون و کاسه سایز کوچیک رو میذاریم و دورش رو با ژله سفید پر میکنیم بازدر یخچال میذاریم تا ببنده.

مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي

و بعد میاریم بیرون از یخچال و به روشی که کاسه سوم رو هم مثل روش قبل از ژله سفيد جدا میکنیم ، ژله قرمز رو که قبلا آماده کردیم و میریزیم داخل ژله و میذاریم نيم بند بشه…

وقتي نيم بند شد از يخچال در مياريم و شکلات چیپسی ها رو اضافه میکنیم و میذاریم کاملا ببنده…

حالا داخل بزرگترین کاسه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز، سفید و قرمز داریم.

 

مراحل تهيه ژله هندوانه اي
مراحل تهيه ژله هندوانه اي

 

حالا میتونین کاسه رو بذارین توی آبگرم و ژله رو تو بشقاب خیس برگردونین در اخر کار هم با قلمو و رنگ خوراکی سبز پر رنگ روی پوست رو راه های سبز انداختم …

تذكرات مهم: 

 اول- ژله هاتون اگه کاملا ببنده لایه بعدی ممکنه بعداً ازش جدا بشه، پس زمانیکه ژله بسته شده ولی حالت نرم داره باید لایه بعدی اضافه بشه.

دوم- ژله هر چی با آب کمتر درست بشه بهتره، چون هم قشنگتر برش میخوره و هم شکل خودش رو بهتر حفظ میکنه.

سوم- کف کاسه ی بزرگتون هرچی سطحش بیشتر باشه ژله رو که برمیگردونین تو ظرف دیگه بهتر تعادل خودش رو حفظ میکنه

چهارم _ میتونید با یه دستمال اغشته با روغن سطح ظرف رو چرب کنین تا راحت از ژله جدا بشه

پیشنهاد ویژه ما: 

فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب

مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر

گردآوري و نوشته شده توسط گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

 

17 دیدگاه

  • سلام ببخشید من حتی تو آب جوش هم میذارم وسط ظرف طبق دستورتون یخ هم میریزم حتی قبلش ظرفارو چرب هم کردم ولی اصلا جدانمیشه ک نمیشه جنس ظرفمم شیشه هس چیکارکنم هر راه حلی ک بخواین امتحان کردم ولی میچسبن ب هم

    • سلام من به جا خوندم برای ظرفهای پیرکس قبل از اضافه کردن مایع ژله دیواره‌های ظرف رو کمی آب بپاشید

  • ببخشید من ژله رو بر میگردنم از هم جدا میشه و ظرف بزرگم از شیشه هس و جدا نمیشه از ظرف میشه کمک کنید

    • باید چند ثانیه ظرف رو توی آب داغ بزارید(فقط ظرف رو ژله رو نزارید)(فقط چند ثانیه در غیر این صورت ژله تون آب میشه)

  • سلام پاینده باشید ببخشید من اگثر ظرف که میخوام این کارو انجام بدم کفش به اون یکی میچسبه موقع ریختن ژله به مشکل برمیخورم هرچی ظرف داشتیم امتحان کردم ولی اکثرا کف ظرف متوسط میچسبه به کف ظرف بزرگ راه حل دیگه ای نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

  • سلام ببخشی ژله قرمز و سبز با دستور اصلیش درست میشه یا مثلا باید با بستنی مخلوط کنیم

  • ماشاالله به این همه خلاقیت!!! این ایده ها رو از کجا میارین!! دست گلتون درد نکنه

    • خواهش می کنم گرامی
      از منابع مختلفی جمع آوری می کنیم

  • سلام
    خیلی جالبه
    دعاکنین بتونم واسه امشب درستش کنم
    هرچند نمیدونم چقدر زمان میبره

17 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی